ТОВ АВС-Сервіс
02160, Україна, Київ,
пр-т Возз'єднання 7А, оф. 715
+38-044-536-16-25
+38-067-239-88-78
+38-067-509-13-99
Стрічкові пилки LAME (Італія) для різання замороженого і свіжого м’яса

Ми постачаємо високоякісні стрічкові пилки з різною конфігурацією зуба і виготовлені з кращих сортів сталі, щоб ви переконалися самі – на скільки проста обробка всіх видів замороженого і свіжого м’яса.

Вибір леза для оброблення замороженого і свіжого м’яса.

Компанія Lame – це італійське сімейне підприємство, що стало відомим завдяки інновації в технології виробництва ріжучого інструменту. Вони є провідними в області виробництва стрічкових пилок і ножових пластин в індустрії продуктів харчування, чиє чудове виконання, робить цю компанію найбільш конкуренто-спроможної в цій сфері.

Унікальна технологія заточування профілю зуба:

для виробництва зубів високоякісних пилок, які перевершують багато інших брендів, використовується власний унікальний запатентований метод, який надає такі переваги:

  • гостра кромка;
  • чистий зріз;
  • рівномірна геометрія зріза;
  • довгий термін використання;
  • мінімальний простій;
  • мінімальні відходи продукту.
Пилки для свіжого та замороженого м’яса
Ширина пилки, мм Товщина пилки, мм Крок зуба, шт / дюйм Ціна, грн/м
16 0,5 3 – 4 95,00
16 0,6 4 95,00
19 0,5 3 105,00
19 0,5 4 105,00
Сварка ленты в кольцо – 60 грн.
При покупке 5 колец (скидка 5%)
Ширина пилки, мм Товщина пилки, мм Крок зуба, шт / дюйм Ціна, грн/м
16 0,5 3 – 4 90
16 0,6 4 90
19 0,5 3 100
19 0,5 4 100
При покупке 10 колец (скидка 10%)
Ширина пилки, мм Товщина пилки, мм Крок зуба, шт / дюйм Ціна, грн/м
16 0,5 3 – 4 85
16 0,6 4 85
19 0,5 3 95
19 0,5 4 95
Пили для свіжого та замороженого м’яса
Варіанти зварених кілець на стрічкові пилки
Параметри кільця довжина х ширина х товщина х крок зубів Модель стрічкової пилки Ціна, грн/ кільце
1830 х 16 х 0,5 х 3 TPI Fama FSG 103 215
2040 х 16 х 0,5 х 4 TPI Gaser S-2040 235
2520 x 19 x 0,5 x 4 TPI Mainca BC 2500 300
3135 x 19 x 0,5 x 4 TPI KT 400 350
Переваги в процесі роботи з замороженим і свіжим м’ясом:
Дизайн, функціональність і гострота наших лез і ножів дає прекрасний економічний ефект, що допомагає економічно знизити виробничі витрати, а сам привабливий вигляд продукту звичайно ж не тільки радує споживача, але і з точки зору гігієни зводить до мінімуму можливість бактеріального зараження.
Наступна перевага – якісна гладка поверхня, яка залишається після різу, що збільшує термін придатності самого продукту на полиці. Навіть більше того, правильна геометрія різу нашим інструментом доводить до мінімуму відходи продукту при його різанні і залишає поверхню абсолютно гладкою і чистою.